MonaNot
Contributor
Contributor

Unable to install all modules. See log for details. Workstation Pro 16

I can not get Workstation Pro 16.1.2-17966106.x86_64 to work. I'm installing it on the current version Centos 8 
I've followed all the different instructions to make sure it has all the dependencies, modules and kernels. All I can get it to do is produce log files which are not helpful to me.

It keeps telling me that it is installing vmmon and vmnet and then it tells that it is unable to install all modules and to see the log.

I find items in the log that it can't find??? Isn't the installer supposed to create these? 

I've installed Workstation Pro 16 previously on a smaller drive without difficulty and now I want to do a fresh install on a larger drive.  I really don't get it???

Any help would greatly be appreciated as I have wasted way too much time on this and am considering another options.

Please see logfile attached.

Thanks Peter

 

0 Kudos
3 Replies
tasikas
Enthusiast
Enthusiast

Hi,

Same here on openSUSE Tumbleweed # VERSION="20210910"

Comand

$ sudo vmware-modconfig --console --install-all

doesn't solve the problem. Used to be fine until recently.

Tags (1)
0 Kudos
MonaNot
Contributor
Contributor

Hello? Does anybody have a clue as to how to install the Workstation 16 on CentOS 8? See the previous post.
I've been  trying all kinds of solutions, I've updated, reinstalled CentOS 8, redownloaded the Workstation  16. Literally days have been wasted attempting to get it to work.

The documentation is horrible. There is no support ...at least not that I can find.

From all the wonderful solutions (sarcasm) and comments about this product on the internet, I'm beginning to realize how unsupported and buggy this product is. I'm sorry I had spent the money to buy it!

This is my last ditch effort  to get it to work. Would someone kindly direct me to someone somewhere who might know where I can get some help? 

 

Thanks,

Peter

0 Kudos
bluefirestorm
Virtuoso
Virtuoso

0 Kudos