thomasacook
Contributor
Contributor

Network issues after upgrade

Jump to solution

Just upgraded our collector from 2.1 to 2.5.  after reboot, it had lost most of it's network config.  best I could tell, it lost the default gateway.  I have reset the gateway and can ping devices on the same /24 network and our DC/DNS machines on another network (routed across the gateway).  Vcenter server is on the same subnet, but I get Destination host unreachable.  Network config looks good and the ip route entry seems to look ok as well.  I can ping vcenter server within the same network and from outside the network (from my machine)

Any thoughts?

Tags (2)
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
AjayChananaVMwa
VMware Employee
VMware Employee

Hello thomasacook​,

It's strange but you may try configuring another IP of the same subnet.

Check if there is PVLAN configured.

I hope you have changed the IP using vami config utility. Kindly validate the network configuration (IP, DNS, Gateway) running the below command, login into skyline shell.

/opt/vmware/share/vami/vami_config_net

Sincerely,
Ajay Chanana
Skyline Support Moderator
MCSE-2003/2008|RHCA|VCP-5/6/VCAP-6

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
AjayChananaVMwa
VMware Employee
VMware Employee

Hello thomasacook​,

It's strange but you may try configuring another IP of the same subnet.

Check if there is PVLAN configured.

I hope you have changed the IP using vami config utility. Kindly validate the network configuration (IP, DNS, Gateway) running the below command, login into skyline shell.

/opt/vmware/share/vami/vami_config_net

Sincerely,
Ajay Chanana
Skyline Support Moderator
MCSE-2003/2008|RHCA|VCP-5/6/VCAP-6

View solution in original post

0 Kudos
thomasacook
Contributor
Contributor

PLVAN was the thought I needed to consider.  Thanks.

0 Kudos