OsburnM
Hot Shot
Hot Shot

Log Insight Agent RPM Install Procedure on VCSA 6.7 U2

Jump to solution

Has anyone been successful in getting the liagent installed and working on a 6.7U2 VCSA?  I got the RPM installed, verified the LI VIP IP in the hostname field of the liagent.ini file; and, set the LI server's IP to allow in the VCSA's VAMI Firewall settings-- but I'm not getting it to show up in LogInsight under the Agents section (and therefore not able to apply an agent config).

Running 4.8 Log Insight.

Any ideas?

Thanks,

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
OsburnM
Hot Shot
Hot Shot

Found my answer.  Looked in the liagent log and discovered it was attempting to use SSL but had no cert.

/var/log/loginsight-agent/liagent_2019-10-14_12.log

2019-10-14 12:17:09.421626 0x00007fb040ff9700 <error> CurlConnection:723 | Transport error while trying to connect to '***.***.***.***': SSL connect error

2019-10-14 12:17:09.421679 0x00007fb040ff9700 <trace> CFApiTransport:108 | Postponing connection to ***.***.***.***:9000 by 80 sec.

2019-10-14 12:18:29.421774 0x00007fb040ff9700 <trace> CFApiTransport:128 | Re-connecting to server ***.***.***.***:9000

Should have looked there before the post-- but hey, maybe this might help someone else some day.  Smiley Happy

View solution in original post

0 Kudos
1 Reply
OsburnM
Hot Shot
Hot Shot

Found my answer.  Looked in the liagent log and discovered it was attempting to use SSL but had no cert.

/var/log/loginsight-agent/liagent_2019-10-14_12.log

2019-10-14 12:17:09.421626 0x00007fb040ff9700 <error> CurlConnection:723 | Transport error while trying to connect to '***.***.***.***': SSL connect error

2019-10-14 12:17:09.421679 0x00007fb040ff9700 <trace> CFApiTransport:108 | Postponing connection to ***.***.***.***:9000 by 80 sec.

2019-10-14 12:18:29.421774 0x00007fb040ff9700 <trace> CFApiTransport:128 | Re-connecting to server ***.***.***.***:9000

Should have looked there before the post-- but hey, maybe this might help someone else some day.  Smiley Happy

0 Kudos