GayathriS
Expert
Expert

VRA IAAS upgrade Faillure

Hi All

Need your inputs here.

-->Goal is to upgrade to 7.6 however currently upgrading from 7.3 to 7.3.1

-->Tried upgrading to different version as well but same issue, such like: from 7.3 to 7.4 / 7.6  still hit same problem .

Checked logs and vCACSuiteInstaller.log says as below :

[7/3/2019 12:51:36 PM]Initialized repository.

[7/3/2019 12:51:36 PM]Upgrading IaaS data on the VCAC VA.

[7/3/2019 12:51:36 PM]Started initializing Repository via RepoReg CLI.

[7/3/2019 12:51:36 PM]Microsoft (R) Build Engine version 4.7.3062.0

[7/3/2019 12:51:36 PM][Microsoft .NET Framework, version 4.0.30319.42000]

[7/3/2019 12:51:36 PM]Copyright (C) Microsoft Corporation. All rights reserved.

[7/3/2019 12:51:36 PM]

[7/3/2019 12:51:36 PM]Build started 7/3/2019 12:51:36 PM.

[7/3/2019 12:51:36 PM]Project "C:\Program Files (x86)\VMware\vCAC\Server\Model Manager Data\DeployRepository.xml" on node 1 (VARegistrationFinalSteps target(s)).

[7/3/2019 12:51:36 PM]VARegistrationEndpoints:

[7/3/2019 12:51:36 PM]  ##RegisterEndPoint Registering endpoints with the component registry

[7/3/2019 12:51:36 PM]  "C:\Program Files (x86)\VMware\vCAC\Server\Model Manager Data\Cafe\Vcac-Config.exe" RemoveEndpoint --Endpoint ssl -v

[7/3/2019 12:51:36 PM]  System.UriFormatException: Invalid URI: The format of the URI could not be determined.

[7/3/2019 12:51:37 PM]     at System.Uri.CreateThis(String uri, Boolean dontEscape, UriKind uriKind)

[7/3/2019 12:51:37 PM]     at DynamicOps.Repository.ModelContextFactory.get_BaseUri()

[7/3/2019 12:51:37 PM]     at DynamicOps.Repository.ModelContextFactory.GetModelDataUri(String modelName, String repositoryAddress)

[7/3/2019 12:51:37 PM]     at DynamicOps.Repository.ModelContextFactory.CreateModelContext[T]()

[7/3/2019 12:51:37 PM]     at DynamicOps.Repository.Core.GlobalPropertyHelper.GetValue(String propertyName, String defaultValue)

[7/3/2019 12:51:37 PM]     at DynamicOps.Repository.Core.GlobalPropertyHelper.GetValue[TValue](String propertyName, TValue defaultValue)

[7/3/2019 12:51:37 PM]     at VMware.Cafe.Client.Registration.RemoveEndpoints(String endpointSpecifier)

[7/3/2019 12:51:37 PM]     at VMware.VcacConfig.ComponentRegistryCommands.RemoveEndpointCommand.Execute(CommandLineParser parser)

[7/3/2019 12:51:37 PM]  Warning: Non-zero return code. Command failed.

[7/3/2019 12:51:37 PM]C:\Program Files (x86)\VMware\vCAC\Server\Model Manager Data\DeployRepository.xml(745,5): error MSB3073: The command ""C:\Program Files (x86)\VMware\vCAC\Server\Model Manager Data\Cafe\Vcac-Config.exe" RemoveEndpoint --Endpoint ssl -v" exited with code 1.

[7/3/2019 12:51:37 PM]Done Building Project "C:\Program Files (x86)\VMware\vCAC\Server\Model Manager Data\DeployRepository.xml" (VARegistrationFinalSteps target(s)) -- FAILED.

[7/3/2019 12:51:37 PM]

[7/3/2019 12:51:37 PM]Build FAILED.

[7/3/2019 12:51:38 PM]

[7/3/2019 12:51:38 PM]"C:\Program Files (x86)\VMware\vCAC\Server\Model Manager Data\DeployRepository.xml" (VARegistrationFinalSteps target) (1) ->

[7/3/2019 12:51:38 PM](VARegistrationEndpoints target) ->

[7/3/2019 12:51:38 PM]  C:\Program Files (x86)\VMware\vCAC\Server\Model Manager Data\DeployRepository.xml(745,5): error MSB3073: The command ""C:\Program Files (x86)\VMware\vCAC\Server\Model Manager Data\Cafe\Vcac-Config.exe" RemoveEndpoint --Endpoint ssl -v" exited with code 1.

[7/3/2019 12:51:38 PM]

[7/3/2019 12:51:38 PM]    0 Warning(s)

[7/3/2019 12:51:38 PM]    1 Error(s)

[7/3/2019 12:51:38 PM]

[7/3/2019 12:51:38 PM]Time Elapsed 00:00:00.49

[7/3/2019 12:51:38 PM]Failed to initialize repository.

[7/3/2019 12:51:38 PM]

[7/3/2019 1:25:02 PM]Installation failed. For more information, see log file.

Can some one share some light on this .

Regards

Gayathri

0 Kudos
0 Replies