2 Replies Latest reply on Jun 10, 2020 5:32 AM by axl1971

    Unable to create datastore

    vhlmoreira Lurker

      Hi there.
      I'm having a issue, when trying to create a new datastore.

       

      The local device is listed on ESXI (6.7.0)

      1.1.png

      After trying to create the datastore, the following error is listed:

       

      1.3.png

       

      1.4.png

       

       

      As indicated on different posts, I've already attempt the following commands:

       

      [root@localhost:/dev/disks] ls

      naa.600605b00ad027f01f388978122fb33f

      naa.600605b00ad027f01f388978122fb33f:1

      naa.600605b00ad027f01f388978122fb33f:2

      naa.600605b00ad027f01f388978122fb33f:5

      naa.600605b00ad027f01f388978122fb33f:6

      naa.600605b00ad027f01f388978122fb33f:7

      naa.600605b00ad027f01f388978122fb33f:8

      naa.600605b00ad027f01f388978122fb33f:9

      t10.NVMe____INTEL_SSDPEDMX012T7_____________________BTPF81210DPL1P2JGN__00000001

      t10.NVMe____INTEL_SSDPEDMX012T7_____________________BTPF81210DPL1P2JGN__00000001:1

      t10.NVMe____WDS100T2X0C2D00L350______________________7C3068448B441B00


      [root@localhost:/dev/disks] partedUtil setptbl /vmfs/devices/disks/t10.NVMe____WDS100T2X0C2D00L350_________

      _____________7C3068448B441B00 msdos

      msdos

      0 0 0 0

       

      [root@localhost:/dev/disks] partedUtil getptbl /vmfs/devices/disks/t10.NVMe____WDS100T2X0C2D00L350_________

      _____________7C3068448B441B00

      msdos

      121601 255 63 1953525168

       

       

      Even after that, the result is the same when i attempt to create datastore through ESXI

       

      1.7.png

       

      Could you please help on this case ?

       

      Thank you