2 Replies Latest reply on Nov 14, 2019 2:58 PM by matthewgONCU

    Outlook 2016 on Win7 to Outlook 2019 on Win10 broke notifications?

    matthewgONCU Novice

      Win10 1803

      Horizon 7.9

      UEM 9.7

       

      We migrated from an old Horizon 6 environment with a win7 image and persona to a new horizon 7.9 and win10 with UEM a few weeks back after a lot of testing. Almost everything went perfectly with migrating the users except a few users Outlook notifications. I'm using the built in Microsoft Office template, but at some point someone expanded it so I'm not sure if it's current (is there somewhere to download a new version?):

       

      [IncludeRegistryTrees]

      HKCU\Software\Microsoft\Office\16.0\MAPI

      HKCU\Software\Microsoft\Office\16.0\Outlook

      HKCU\Software\Microsoft\Office\Outlook

      HKCU\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows Messaging Subsystem\Profiles

       

       

      [IncludeIndividualRegistryValues]

      HKCU\Software\Microsoft\Exchange\Client\Options\PickLogonProfile

       

       

      [IncludeFolderTrees]

      <AppData>\Microsoft\Outlook

      <AppData>\Microsoft\Signatures

       

       

      [IncludeFiles]

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olkaddritem.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olkapptitem.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olkdlstitem.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olkexplorer.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olklogitem.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olkmailitem.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olkmailread.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olkmmsedit.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olkmmsread.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olkmreqread.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olkmreqsend.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olkpostitem.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olkpostread.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olkreportitem.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olkresenditem.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olkrespcounter.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olkresponseread.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olkresponsesend.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olkrssitem.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olkshareitem.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olkshareread.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olksmsedit.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olksmsread.officeUI

      <LocalAppData>\Microsoft\Office\olktaskitem.officeUI

       

      Some users are experiencing issues where the win10 notification of a new email does not display. I'm also capturing the overall win10 notification settings here:

       

      [IncludeRegistryTrees]

      HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\PushNotifications

       

      The work around is to have the user log out, delete their outlook.zip from their profile and have them log back in, create a new outlook profile then notifications work. I'm trying to see if there is a better way.

       

      Thanks!