1 2 Previous Next 17 Replies Latest reply on Oct 30, 2019 7:29 AM by knkty

    External Blast connection Blank Screen

    knkty Novice

      Hi,

       

      At the beginning when i was setting blast for a project for external users, blast port was set to default 8443 and i was not working. I read on one of the discussions and it was saying to set the blast port to 443 and some entries to the locked.properties file.

       

      locked.properties

       

      checkOrigin=false

      enableCORS=false

      enableCSP=true

      content-security-policy=font-src 'self' data:;script-src 'self' 'unsafe-inline' 'unsafe-eval' data:;style-src 'self' 'unsafe-inline';img-src 'self' blob: data:

      portalHost=a.a.com

       

      Everything was working fine until i started to do tests with load balancer products. It didn't work out and i reverted back all the settings.

       

      But now i cannot get the screen from a browser or a horizon client with blast protocol. I get a blank screen. But when i check the events i can see the logon process and there is no error. It says connected and the protocol is blast. PCoIP works fine.

       

      Internally with browser and horizon client works fine.(PCoIP and Blast).

       

       

      Nearly i read all the discussions about this issue on the community but couldn't find any solution.

       

      Connection servers settings.

       

      Uag settings

       

       

       

      Any ideas?

       

      Thank you

        1 2 Previous Next