1 Reply Latest reply on Dec 6, 2018 3:51 AM by rbajwa

    Unable to see a Vcenter Server when creating an Instant Clone Pool

    rbajwa Lurker

      Guys,

       

      I'm searching an answer to the subject dilemma since a day now. Gone through the Documentation several times but not able to find an answer. My requirement is to create an Instant Clone. I have the ingredients all setup and ready but not able to work this out. I will give a quick briefing in as to what I have:

      * EsXi --> 6.5

      * vSphere --> 6.5

      * vCenter --> 6.7

      * Horizon -->7.5

      * An admin created in the Horizon Console

      * Have all the screenshots available

       

      Any input would be highly appreciated!

       

      Best Regards,

      Rizwan

        • 1. Re: Unable to see a Vcenter Server when creating an Instant Clone Pool
          rbajwa Lurker

          Guys,

           

          The issue is finally resolved!. For anyone who is facing the same, I will mention the workaround below and I hope you also get this problem resolved:

           

          I just deleted the vCenter Server and Re-added it..... That's it!!

           

          Can you believe this wow

           

          Enabling / Disabling Provisioning of the vCenter also didn't work for me, so just go in your Horizon Console ->View Configurations -> Server.

          Select your vCenter and click Remove

          Then just re-add it again.

           

          Issue resolved.

           

          Thank you very much

           

          Best Regards,

          Rizwan