1 Reply Latest reply on Oct 16, 2018 12:18 AM by gradinka

    vRA Enterprise install  - Primary Appliance Node error

    atoerper Novice

      The full enterprise installation has completed and all services are running. All functionality appears to work but the primary node displays the following on the console page. Would like this message to clear before performing any additional config.

       

      Capture.PNG

       

      The boot.msg log shows the following at the end of the log

       

       

      Xenon sync service successfully started.

      <notice -- Oct 15 15:29:09.96558000> 'xenon-sync-service start' exits with statu                                                                                                                     s 0

      Master Resource Control: runlevel 3 has been reached

      Failed services in runlevel 3: elasticsearch

      <notice -- Oct 15 15:29:09.105596000> killproc: kill(555,3)

        • 1. Re: vRA Enterprise install  - Primary Appliance Node error
          gradinka Master
          VMware Employees

          Workaround 1: Redeploy the VA

           

          Workaround 2:

           

          Review /var/log/boot.msg file. The deployment is actually healthy, if the below error is observed:

          Failed services in runlevel 3: elasticsearch

          1. Restart the VA.
          2. Verify that all services come up in the VAMI page.
          3. Cleanup the error message displayed in the console by editing /opt/vmware/etc/isv/welcometext file
            and replacing its content as below:
            ${app.name} - ${app.version}

          ---------------

           

          we are coming up with a KB on this