1 Reply Latest reply on Dec 12, 2017 11:27 PM by AishR

    Failed to create OpenStack deployment

    bigb0ss Lurker

      Hi there.

       

      i have Problem with VMware Integrated Openstack 3.0 ...

       

      I have 3 Hosts in my management Cluster For Compute with this details :


      (VMware ESXi, 6.0.0 , HP ProLiant BL460c Gen9 , Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2670 v3 @ 2.30GHz)

      (VMware ESXi, 6.0.0 , HP ProLiant DL380 G7 , Intel(R) Xeon(R) CPU E5640 @ 2.67GHz)

      (VMware ESXi, 6.0.0 , HP ProLiant DL360 G7 , Intel(R) Xeon(R) CPU E5620 @ 2.40GHz)

       

      And 2 Hosts in my Nova Cluster with this details :

       

      (VMware ESXi, 5.5.0 , HP ProLiant DL380 Gen9 , Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2690 v3 @ 2.60GHz)

      (VMware ESXi, 5.5.0 , HP ProLiant BL460c Gen9 , Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2670 v3 @ 2.30GHz)

       

      I already Install Vcenter Server 6.5 Appliance on another server and deploy Integrated Openstack 3.0 on that ...

      on Clusters i enable HA and DRS and Host monitoring and all configurations necessary for clusters ...

      on each cluster i have 1 storage for data store Cluster for images ...

       

      in HA mode  i have this error :

       

      Failed to create OpenStack deployment. A minimum of 3 connected ESXi hosts with at least 8 logical processors per host and writable data stores are required for the deployment, but only found 2 hosts in VCenter Server cluster Cluster ...

       

      in this mode i have 3 host on management cluster but I do not know why i see this Error .... I'm confused !!!

       

      I attach Final Configuration images ....

       

      Tanks