dazzpowder
Enthusiast
Enthusiast

v6 vm disks missing

Hi All,

Recently completed a migration where the old 5.5 hosts were connected to a v6 vcenter and vm's migrated to new v6 ESXi hosts.  All looks good except when using the web client.  All vm 's with more than one or two disks do not show the additional disks, I can see they are there as the SCSI id's are taken.  Strange thing is, when I use the thick client I can see all the drives, so doubt it to be a HW or tools version or even registration issue as the thick client has no issue.


Can anyone explain why or what needs to be done. 



..I rarely use the thick client but even now with version 6 it still proves useful

0 Kudos
3 Replies
RAJ_RAJ
Expert
Expert

Hi,

Have you checked this on an other browser ?.

Tested migration if it is not showing also ?

It could be some plugin issue or some thing   , possible just do migration of on vm and check migration should success .

Make note of configuration of vms  - datastore where vmdks are residing

RAJESH RADHAKRISHNAN VCA -DCV/WM/Cloud,VCP 5 - DCV/DT/CLOUD, ,VCP6-DCV, EMCISA,EMCSA,MCTS,MCPS,BCFA https://ae.linkedin.com/in/rajesh-radhakrishnan-76269335 Mark my post as "helpful" or "correct" if I've helped resolve or answered your query!
0 Kudos
dazzpowder
Enthusiast
Enthusiast

Nah, not browser type issue. - thnx

0 Kudos
RAJ_RAJ
Expert
Expert

Smiley Happy

RAJESH RADHAKRISHNAN VCA -DCV/WM/Cloud,VCP 5 - DCV/DT/CLOUD, ,VCP6-DCV, EMCISA,EMCSA,MCTS,MCPS,BCFA https://ae.linkedin.com/in/rajesh-radhakrishnan-76269335 Mark my post as "helpful" or "correct" if I've helped resolve or answered your query!
0 Kudos