Sergey_eXPert
Contributor
Contributor

VCSA 6.5: Failed to start vmware-rbd-watchdog.service (AutoDeploy)

Jump to solution

Hey guys,

Faced a bug, when trying to start AutoDeploy while connected over SSH to VCSA 6.5 appliance:

Failed to start vmware-rbd-watchdog.service: Unit vmware-rbd-watchdog.service is masked.

When do the same using GUI, it just loosing vCenter connection.

Did anyone know how to fix this?

Br,

Sergey Sypalo | Blog at http://sypalo.com

PlatOps engineer at Cisco

Tags (2)
1 Solution

Accepted Solutions
vanvanvan
Contributor
Contributor

Hello,

Try to free some space in /storage/log/.

It might help.

Regards,

Ivan.

_______________________________________________________________________________________________________

"Did you find this helpful? Let us know by completing this survey (takes 1 minute!)"

View solution in original post

5 Replies
vanvanvan
Contributor
Contributor

Hello,

Would you mind sending us disk space usage of your vcsa? df -h .

Regards,

Ivan.

0 Kudos
Sergey_eXPert
Contributor
Contributor

root@lab-1 [ ~ ]# df -h

Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on

devtmpfs 7.9G 0 7.9G 0% /dev

tmpfs 7.9G 8.0K 7.9G 1% /dev/shm

tmpfs 7.9G 700K 7.9G 1% /run

tmpfs 7.9G 0 7.9G 0% /sys/fs/cgroup

/dev/sda3 11G 5.4G 4.7G 54% /

tmpfs 7.9G 1.4M 7.9G 1% /tmp

/dev/mapper/netdump_vg-netdump 985M 1.3M 932M 1% /storage/netdump

/dev/mapper/imagebuilder_vg-imagebuilder 9.8G 23M 9.2G 1% /storage/imagebuilder

/dev/mapper/log_vg-log 9.8G 9.1G 182M 99% /storage/log

/dev/mapper/autodeploy_vg-autodeploy 9.8G 688M 8.6G 8% /storage/autodeploy

/dev/mapper/updatemgr_vg-updatemgr 99G 74M 94G 1% /storage/updatemgr

/dev/mapper/db_vg-db 9.8G 1.3G 8.0G 14% /storage/db

/dev/mapper/dblog_vg-dblog 15G 230M 14G 2% /storage/dblog

/dev/mapper/seat_vg-seat 25G 1.3G 22G 6% /storage/seat

/dev/sda1 120M 28M 87M 24% /boot

/dev/mapper/core_vg-core 50G 715M 46G 2% /storage/core

0 Kudos
vanvanvan
Contributor
Contributor

Hello,

Try to free some space in /storage/log/.

It might help.

Regards,

Ivan.

_______________________________________________________________________________________________________

"Did you find this helpful? Let us know by completing this survey (takes 1 minute!)"

View solution in original post

Sergey_eXPert
Contributor
Contributor

Thx Ivan, it did the trick, now I'm able to start AutoDeploy

0 Kudos
jbloam
Contributor
Contributor

I ran into the same issue and needed to clear space in /storage/log/ before i could start rbd.

0 Kudos