Julia2
Contributor
Contributor

Profile Image

I was trying to do a host upgrade from esxi 6.7 to esxi 7. I was able to get the updated done, however the image profile still shows it's still running on 6.7.
But it shows it's updated.
As I checked online, it was mentioned it is a known issue, but it wasn't from auto deployment, but we were trying to update the host manually through offline bundle.
Any help will be greatly appreciated.

0 Kudos
3 Replies
scott28tt
VMware Employee
VMware Employee

As your post needs moving to the correct area, I have reported it to the moderators.

 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Although I am a VMware employee I contribute to VMware Communities voluntarily (ie. not in any official capacity)
VMware Training & Certification blog
0 Kudos
Julia2
Contributor
Contributor

I am not able to get any help on this.
The virtual assistant is of no help.
Not able to open a ticket somehow.


Posting the query again:  
We perform an esxi upgrade, using CLI normal commands.
However, the esxi profile didn't get updated.
It said the profile is updated, but the profile name still remained same.
Tried using profile update command as well, but it didn't help, as read online there was some known issue with profile updating, however it was with auto deployment, and not with cli manual update.

0 Kudos
Julia2
Contributor
Contributor

Julia2_0-1664833692925.png

Julia2_1-1664833768367.png

 

Updated the images for reference

0 Kudos