ftristao
Contributor
Contributor

vSphere Replication Appliance plugin not active in vSphere web client

I have installed vSphere Replication Appliance 6.5.0.1104 Build 4633956, configured it and connect it to vsphere server. In vSphere Web Client  version 6.5.0 the only task with error is:

"The name 'Cannot replicate VM configuration to the remote site.' already exists.", but the VR icon just not appear.

And, in task list, i can see that theVR plugin was successfuly installed: The deployment of plug-in vSphere Replication 6.5.0.654633957 is successful. Log in again to view the interface of the plug-in.

Am i missing anything?

0 Kudos
2 Replies
dwaynesinclair
VMware Employee
VMware Employee

No idea! Start with clearing browser cache to ensure cached files are not an issue.

0 Kudos
SavkoorSuhas
Expert
Expert

Your vR version used is 6.5.0, hopefully your vCenter is below 6.5 U1.

If yes, then there could be a number of reasons:

> We will need to validate that com.vmware.vcHms package exists in the vc-packages folder on the vCenter

/etc/vsphere-client/....... in VCSA

ProgramData/VMware.... in vCenter Windows

> If it does, is it the right version number?

> If yes, then clear serenityDB on VMware and restart web client service

> Then relogin back to web client.

# Suhas

If you found this or any other answer useful please consider the use of the Helpful or Correct buttons to award points. Don't Backup. Go Forward! Rubrik Peek into my Website: http://www.virtuallypeculiar.com
0 Kudos