Contributor
Contributor

Cannot load VSphere replication web page

Jump to solution

Replication appliance 8.1, vcenter 6.0 (I Think). This was working OK last week, which was the last time I looked at the replication status.

In Vcenter, Site Recovery status says "OK".

When I click on "OPEN Site Recovery", it attempts to load the next web page where you can configure the replications, but just spins and keeps trying to reload.  Was able to get a screenshot with some rerros that maybe look like tomcat stuff:

app.notification.title.error

401-ok

response with status: 401 OK for URL:

https://100.1.0.15/dr/requestHandlers/getTelemetryStatus?(the rest is cut off)

and two for getAvalableServices

Sometimes those show, sometimes they don't.  The page just keeps cycling like that.

Also, if I right click on a VM that is currently replicated and click on configure replication, a box pops up and then goes away...Nothing every comes up.

I have attempted to connect with chrome, IE, and Firefox.  The result is the same.

I have restarted the services on the replication appliance, and restarted the entire appliance.  Nothing changes.

I think replication may still be working, as time stamps have changed on the files of the replicated servers. I'd rebuild the whole thing (only three servers to replicate), but I cannot remove the existing replications, as I cannot access the replication configuration.

Not sure where to go from here.

Is anyone able to lend some advice?

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
VMware Employee
VMware Employee

Thank you for sharing these logs

dr.log:

----------

2020-07-31 10:28:38,642 [srm-utilities-thread-154] INFO  com.vmware.vim.sso.client.impl.SecurityTokenServiceImpl$RequestResponseProcessor ad31882c-c246-4839-baea-6f4cb484ea24  - Failed trying to retrieve token: ns0:RequestFailed: EndTime: Fri Jul 31 10:28:29 UTC 2020 is not after startTime: Fri Jul 31 10:28:38 UTC 2020

2020-07-31 10:28:38,642 [srm-reactive-thread-4] WARN  com.vmware.srm.client.topology.impl.core.builder.ViewBuilder ad31882c-c246-4839-baea-6f4cb484ea24  - Login request failed.

com.vmware.srm.client.topology.impl.vmomi.TokenProvider$AcquireTokenFailed: Failed to acquire token from SSO Server at 'https://co-vc.shivercs.com:443/lookupservice/sdk'.

It's failing to get token from SSO server. Things to check:

1. Time sync between vSphere replication and PSC-vCenter. Ensure time difference is not larger than 30 seconds.

2. Check the validity of STS certificate VMware Knowledge Base .

3. Check validity of vSphere replication SSL certificate from VR VAMI(https://VRIPaddr:5480). You can check the certificate validity from browser

If everything is clear, please reboot vCenter server and vSphere replication

View solution in original post

0 Kudos
7 Replies
Leadership
Leadership

Moderator: Thread moved to the vSphere Replication area.

0 Kudos
VMware Employee
VMware Employee

Hi

Seems like a UI or SSO issue. Do you have vSphere replication and SRM or just vSphere replication ?

Need to check tomcat logs on vSphere replication appliance  for more info: /var/opt/apache-tomcat/logs/dr.log

To enable SSH on VR appliance, you can launch the VM console and run   /usr/bin/enable-sshd.sh

0 Kudos
Contributor
Contributor

HI!

Attached are the logs.  I think I have one log of each type with today's date.  A couple of them are zero size.  Would you please take a look at let me know what you think?

Thank you very much!

0 Kudos
VMware Employee
VMware Employee

There should be a dr.log in this directory. We need to review that

Please try this:

1. Try to access VR UI directly - https://VR-IPaddr/dr

2. Collect the dr.log from /var/opt/apache-tomcat/logs directory

0 Kudos
Contributor
Contributor

I have attached the dr log file here.

Thank you very much for your help on this!

0 Kudos
VMware Employee
VMware Employee

Thank you for sharing these logs

dr.log:

----------

2020-07-31 10:28:38,642 [srm-utilities-thread-154] INFO  com.vmware.vim.sso.client.impl.SecurityTokenServiceImpl$RequestResponseProcessor ad31882c-c246-4839-baea-6f4cb484ea24  - Failed trying to retrieve token: ns0:RequestFailed: EndTime: Fri Jul 31 10:28:29 UTC 2020 is not after startTime: Fri Jul 31 10:28:38 UTC 2020

2020-07-31 10:28:38,642 [srm-reactive-thread-4] WARN  com.vmware.srm.client.topology.impl.core.builder.ViewBuilder ad31882c-c246-4839-baea-6f4cb484ea24  - Login request failed.

com.vmware.srm.client.topology.impl.vmomi.TokenProvider$AcquireTokenFailed: Failed to acquire token from SSO Server at 'https://co-vc.shivercs.com:443/lookupservice/sdk'.

It's failing to get token from SSO server. Things to check:

1. Time sync between vSphere replication and PSC-vCenter. Ensure time difference is not larger than 30 seconds.

2. Check the validity of STS certificate VMware Knowledge Base .

3. Check validity of vSphere replication SSL certificate from VR VAMI(https://VRIPaddr:5480). You can check the certificate validity from browser

If everything is clear, please reboot vCenter server and vSphere replication

View solution in original post

0 Kudos
Contributor
Contributor

Thank you very much.  Rebooting the vcenter server fixed it.

0 Kudos