miladmeh8
Enthusiast
Enthusiast

vco-server service stoped after running my workflow

Hi all,

I have a workflow which reads many properties from my vsphere environment but during running this workflow  the service "vco-server" stop running after keep continuing for 15 minutes.

previously i was working on vRO 7.2 and everything worked fine but after upgrrading to version 7.6  i faced this problem.

Can anyone help me how to investigate this problem?

Tags (1)
0 Kudos
3 Replies
dvatov
VMware Employee
VMware Employee

Did you check the logs for OutOfMemory error?

0 Kudos
miladmeh8
Enthusiast
Enthusiast

I checked /storage/log/vmware/vco/app-server/vro_5317.error_log

#

# A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:

#

#  SIGSEGV (0xb) at pc=0x00007f9a634b99a6, pid=5317, tid=0x00007f9a28626700

#

# JRE version: Java(TM) SE Runtime Environment (8.0_201-b09) (build 1.8.0_201-b09)

# Java VM: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (25.201-b09 mixed mode linux-amd64 compressed oops)

# Problematic frame:

# C  [libzip.so+0x129a6]  ZIP_GetEntry2+0x86

#

# Core dump written. Default location: //core or core.5317

#

# If you would like to submit a bug report, please visit:

#   http://bugreport.java.com/bugreport/crash.jsp

# The crash happened outside the Java Virtual Machine in native code.

# See problematic frame for where to report the bug.

#

Memory: 4k page, physical 16460640k(12189748k free), swap 2632700k(2632700k free)

vm_info: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (25.201-b09) for linux-amd64 JRE (1.8.0_201-b09), built on Dec 15 2018 11:35:59 by "java_re" with gcc 7.3.0

time: Mon Jun 15 16:45:15 2020

timezone: CEST

elapsed time: 280 seconds (0d 0h 4m 40s)

0 Kudos
dvatov
VMware Employee
VMware Employee

0 Kudos