AlexEThomas
Contributor
Contributor

Skip domain banner while cloning

Hey Folks,

Need your suggestion on addressing the below issue.

We initiating a clone operation using vRealize orchestrator, after cloning VRO runs few customization. After the clone workflow completed for an existing vm, VRO unable run the customization workflow until we do "OK" for the domain banner. Once we hit OK manually the customization starts.

How do we get ride of this problem.

0 Kudos
3 Replies
ChristianWehner
VMware Employee
VMware Employee

Hi AlexEThomas,

How do you join the machine to a domain? Using customisation specification? Using a custom script executed by the VMware Tools Guest Customisation workflows? There might be different ways to solve this dependent on how you are joining a domain. Can you send a screenshot of how the domain banner looks like?

Best regards,

Chris

0 Kudos
AlexEThomas
Contributor
Contributor

Hi Chris,

Thanks for the response. I meant "logon banner", where it display information about company's EULA and other stuffs.

We have mixed setup. Most of the vms the domain join was done manually inside the OS. For very few vms the domain join was done via the "Customization workflow" which is available in VRO.

0 Kudos
ChristianWehner
VMware Employee
VMware Employee

Hi AlexEThomas,

The logon banner should only appear if you are using 'interactive' logon attempts. When you change your scripts to not run interactively they don't rise the message.

Does this help?

0 Kudos