MarcelF
Contributor
Contributor

Orchestrator Web config Problem

Hello all,

I am trying to setup an Vcenter.

When I am in the web configuration of Orchestrator, I get all green, except for Vcenter 4.0.

I keep getting errors like : Login failed, 'Cannot complete login due to an incorrect user name or password.'

I have tried a lot of usernames and passwords, but it just won't work.

Can anyone tell me how to configure that option? (Vcenter 4.0)

Regards, Marcel

0 Kudos
5 Replies
AndreTheGiant
Immortal
Immortal

Follow this guide:

http://www.virtuallifestyle.nl/2009/07/how-to-configure-vmware-vcenter-orchestrator/

Default username and password are "vmware"

Andre

Andre | http://about.me/amauro | http://vinfrastructure.it/ | @Andrea_Mauro
0 Kudos
MarcelF
Contributor
Contributor

Andre,

I have used the standard username and password, but still getting the same error. Also changed the port numbers, but that doesn't work also.

Is there any other setting I have to consider??

Regards, Marcel

0 Kudos
stuartclements
VMware Employee
VMware Employee

Hi Marcel,

Have you tried VMWare 's official Orchestrator docs, at http://www.vmware.com/support/pubs/orchestrator_pubs.html?

See the Installation and Configuration Guide, p37.

Incidentally, please let us know if the info you're looking for isn't in the official docs, or if it's confusing or incomplete, and we'll fix them accordingly at the next update. We're completing the Orchestrator docs incrementally with each release, and direct user feedback really helps us to prioritize the areas on which to concentrate.

Many thanks,

Stuart Clements

(vCenter Orchestrator documentation team)

0 Kudos
admin
Immortal
Immortal

Did you import the vCenter certificate in vCO Config Network Tab?

0 Kudos
MarcelF
Contributor
Contributor

Thanks for all the replies.

I installed everything again, and now it works fine.

Regards, Marcel

0 Kudos