colinj
Contributor
Contributor

Can't select network attribute in Orchestrator Client

Jump to solution

I'm running Orchestrator 4.1.1 and the vCO Client 4.1.1 and I've run in to a problem. I need to define a network for a workflow attribute (creating a VM). When I select any of the virtual port groups with the vCO client to use them for the attribute the select button is greyed out. Anyone else seen this? Do I need to do anything special when defining an attribute of type VC:Network in the vCO client?

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Burke-
VMware Employee
VMware Employee

Are you using a standard portgroup (VC:Network) or a Distributed Virtual Portgroup (VC:DistributedVirtualPortgroup). If dvPortgroup, then you may need to change your type...

If my answer resolved or helped you, please mark it as Correct or Helpful to award points. Thank you! Visit http://www.vcoteam.info & http://blogs.vmware.com/orchestrator for vRealize Orchestrator tips and tutorials - @TechnicalValues on Twitter

View solution in original post

2 Replies
Burke-
VMware Employee
VMware Employee

Are you using a standard portgroup (VC:Network) or a Distributed Virtual Portgroup (VC:DistributedVirtualPortgroup). If dvPortgroup, then you may need to change your type...

If my answer resolved or helped you, please mark it as Correct or Helpful to award points. Thank you! Visit http://www.vcoteam.info & http://blogs.vmware.com/orchestrator for vRealize Orchestrator tips and tutorials - @TechnicalValues on Twitter

View solution in original post

colinj
Contributor
Contributor

You hit the nail on the head my friend. Thanks!

0 Kudos