Highlighted
Contributor
Contributor

vrops 6.0.2- Manual object releationship mapping disappering after a min

Hi

I am  using vrops 6.0.2  (6.0.2.277062)  and hyperic 5.8.4 with  enterprise license. I am  trying to perform a manual parent child object relationship in vrops.  But the relationship is disappearing  after a min . Can any one guide what could be the issue

Thanks

0 Kudos
3 Replies
Highlighted
Immortal
Immortal

Hello Nasadmin,

Could you provide some screenshots showing the relationships you're creating?

Also can you provide any information on the user accounts creating and viewing these relationships?

Thanks,

-Ed

0 Kudos
Highlighted
Contributor
Contributor

Hi Ed

Whatever manual mapping we do, it is disappearing from the relation .The following are the examples

VM to VM mapping  ( two VM's coming from vCenter adapter)
VM to Network device mapping (VM coming from vCenter adapter and network device from Hyperic adapter)
Network device to Network device mapping ( both coming from hyperic adapter)

Here are the steps ,for example


Logged in to vROPS as admin - > Administration  -> Object Relationship

Under parent selection selected a network device(Network device from hyperic), under child selection selected one more network device and dragged to the parent object.

The child showed up in the child pane, when the parent object is selected. However after couple of mins, the parent doesn't show the mapped child object anymore

What could be the problem ? where can I see the log location. Please find the attached screenshots

Thanks


0 Kudos
Highlighted
Contributor
Contributor

Hi

Any help is greatly appreciated .

Thanks

Venky

0 Kudos