future2000
Enthusiast
Enthusiast

vRealize Operations 6.3 and vRealize Operations Management Pack for VIN (vmware-MPforVIN-6.0.1-2956511) not playing together well.

Version 6.3 of vROPS

vmware-MPforVIN-6.0.1-2956511

Unfortunately this appears not to quite work perfectly anymore. This MP worked in 6.2.

Navigating to the dashboards occasionally results in a 'Internal Server Error'. The VIN Application dependencies tab topology graph seems to sit and spin but never draws anything.

5 Replies
BBezawada
Contributor
Contributor

Hi,

We have observed this once during testing but it was when we had resource issue after which it started behaving properly.

I would suggest to check resource availability once and then click on 'Edit Widget' of 'Topology Graph' once and change some settings so that data gets refreshed.

Attached screenshot where everything looks fine in-house.

Thanks,

Bhavani (B$B)

0 Kudos
jengl
Enthusiast
Enthusiast

Hi all,

I have the same problem with vROPS 6.3 and the VIN Management Pack.

Editing the Topology Graph and changing some settings didnt helped.

Someone found a better solution?

Regards,

jengl

0 Kudos
nimos001
Enthusiast
Enthusiast

Anyone figure this issue out yet? We are seeing the same thing. Thanks

0 Kudos
jengl
Enthusiast
Enthusiast

It seems that is a bug with 6.3.

VMware support told me that this will be fixed in 6.4 in Q4.

Regards,

jengl

0 Kudos
admin
Immortal
Immortal

Greetings!

This is a known issue and will be fixed in vROps 6.4 release. Request you to wait for sometime.

Thanks for your patience.

Cheers!

-Shivam