southlaker
Contributor
Contributor

vRA 7 installation wizard halts at validation

Jump to solution

At the vallidation stage, the wizard halts... progress stays at 0%; next button is grayed out; if click validate button, same screen with 0% progress;

tried on another host which is the same;

any tips?

thx

tom

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
southlaker
Contributor
Contributor

after carefully check the infra, it turns out that the DNS is the issue;

thank you!

View solution in original post

0 Kudos
7 Replies
ZenithVM
Enthusiast
Enthusiast

Might be a browser issue. Try using other browser.

0 Kudos
southlaker
Contributor
Contributor

but manul configuration on vRA through appliance portal is working...

still, it will be much appreciated that someone can advise/ comment on why installation wizard halts at validation stage;

with many thanks

tom

NTT Com China

0 Kudos
southlaker
Contributor
Contributor

thank you~

but tried chrome and firefox

0 Kudos
GrantOrchardVMw
Commander
Commander

How long does it stay at zero for? It's a polling based process, so it can take a while to initialise.

Grant

Grant http://grantorchard.com
0 Kudos
southlaker
Contributor
Contributor

for more than 15m...

0 Kudos
firestartah
Virtuoso
Virtuoso

Have you ran the pre-req script before doing the installtion wizard? Also what credentials does the acocunt you are runnign the wizard with have?

vRealize Automation (vRA) 6.2 Pre-Req Automation Script (Formerly vCAC) - VMware PowerCLI Blog - VMw...

If you found this or other information useful, please consider awarding points for "Correct" or "Helpful". Gregg http://thesaffageek.co.uk
0 Kudos
southlaker
Contributor
Contributor

after carefully check the infra, it turns out that the DNS is the issue;

thank you!

View solution in original post

0 Kudos