ramki2388
Enthusiast
Enthusiast

unable to join secondary vRA appliance in vRA cluster in distributed deployment.

Hi All,

I am unable to join secondary vRA appliance in vRA cluster in distributed deployment.

pastedImage_0.png

Tags (1)
0 Kudos
10 Replies
daphnissov
Immortal
Immortal

How about some more information?

0 Kudos
daphnissov
Immortal
Immortal

Um, ok. But what about your environment? It looks like you're using the installer wizard to join this second node, correct? What does your load balancer configuration look like? What is the architecture here of the vRA stack? Once again, need more details.

0 Kudos
ramki2388
Enthusiast
Enthusiast

NSX loadbalancer pool is enabled with master node and other nodes are disabled in NSX loadbalancer pool.

pastedImage_0.png

0 Kudos
daphnissov
Immortal
Immortal

If you haven't yet joined the second and third nodes, don't put them in the pool yet. But I need to see how you're attempting to add that node. It's at installation time?

0 Kudos
ramki2388
Enthusiast
Enthusiast

2nd and 3rd nodes are added to the pool and disabled while installing. Should i remove them from pool and try?

0 Kudos
daphnissov
Immortal
Immortal

Still not answering my question.

0 Kudos
ramki2388
Enthusiast
Enthusiast

i am using initial setup wizard to do the distributed deployment.

0 Kudos
daphnissov
Immortal
Immortal

Then you need to take nodes 2 and 3 out of the pool until they've been clustered. Follow the load balancing guide on vRA for more information.

0 Kudos
ramki2388
Enthusiast
Enthusiast

pastedImage_0.png

0 Kudos