kdreddy
Contributor
Contributor

In VRA 7.0 , unable to get the clusters in fabric group

Jump to solution

I am setting up a fresh instance , after adding endpoint I am not getting cluster details in fabric group. Is there any additional  settings has to be done ?

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
HariRajan
Hot Shot
Hot Shot

Kdreddy  , this error means . you have to give right vSphere agent name as Endpoint name , vSphere agent name is configured, while installing the vSphere agent and the default is vCenter.

Also in another way you need to give the same name which is mentioned in the log , in your case vCenter.

Thanks & Regards in Plenteous . Hari Rajan

View solution in original post

0 Kudos
7 Replies
HariRajan
Hot Shot
Hot Shot

Hi kdreddy,

You don't want to do any additional settings , it is same as in VRA 6.0 .  

Can you please try below things . if you have provided the FQDN of the vCenter , can you please change to IP address .

Before that can you please go to  Infrastructure -> logs , and post the log information .

Thanks & Regards in Plenteous . Hari Rajan
0 Kudos
kdreddy
Contributor
Contributor

Hi HariRajan

Already I have provided with IP only and getting this warning "this exception was caught: the attached endpoint 'vCenter' cannot be found.

0 Kudos
HariRajan
Hot Shot
Hot Shot

Kdreddy  , this error means . you have to give right vSphere agent name as Endpoint name , vSphere agent name is configured, while installing the vSphere agent and the default is vCenter.

Also in another way you need to give the same name which is mentioned in the log , in your case vCenter.

Thanks & Regards in Plenteous . Hari Rajan

View solution in original post

0 Kudos
kdreddy
Contributor
Contributor

Now the error code is changed, getting below error "Invalid URL: The format  of the URI could not be determined."

0 Kudos
HariRajan
Hot Shot
Hot Shot

you have to give the vCenter Ip address in correct format .

https://IP_address/sdk

Please see below KB

https://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&cmd=displayKC&externalId=20380...

Thanks & Regards in Plenteous . Hari Rajan
0 Kudos
kdreddy
Contributor
Contributor

Thank you very much HariRajan  . GREAT HELP.

0 Kudos
kdreddy
Contributor
Contributor

It works now and can see the clusters .  Really appreciate  your help.

0 Kudos