Enthusiast
Enthusiast

Azure integration error in vRA 7.3

Hi Guys ,

When I am trying to integrate vRA 7.3 with Azure, I am getting the below error. Could you please help me on this.

Note: I am using my integrated vRO in my infrastructure and Azure plugin is enabled.

'InternalError: com.vmware.o11n.plugins.configurator.util.CertificateException: management.azure.com: Name or service not known (Workflow:Import a certificate from URL with certificate alias / Validate (item1)#5)'

Thanks,

Srini

Please consider marking this answer "correct" or "helpful" if you think your query have been answered correctly. Thanks, Srini
0 Kudos
7 Replies
VMware Employee
VMware Employee

This might be due to change in the proxy setting during integration

0 Kudos
Enthusiast
Enthusiast

Hi,

Do you use any firewalls or is there a restriction on the network side?

0 Kudos
Enthusiast
Enthusiast

Hi,

I am not using any proxy settings in my infra.

Please consider marking this answer "correct" or "helpful" if you think your query have been answered correctly. Thanks, Srini
0 Kudos
Contributor
Contributor

Team, 

 

                    I am also facing the same issue. Error Message "Unable to create a vCO endpoint of type 'Azure'. Reason: 'InternalError: com.vmware.o11n.plugins.configurator.util.CertificateException: management.azure.com: Name or service not known (Workflow:Import a certificate from URL with certificate alias / Validate (item1)#5)'" While trying to add Azure as endpoint on VRA 7.3 .

Please let me know if any one could resolve thisue issue

0 Kudos
Contributor
Contributor

Team, 

 

                    I am also facing the same issue. Error Message "Unable to create a vCO endpoint of type 'Azure'. Reason: 'InternalError: com.vmware.o11n.plugins.configurator.util.CertificateException: management.azure.com: Name or service not known (Workflow:Import a certificate from URL with certificate alias / Validate (item1)#5)'" While trying to add Azure as endpoint on VRA 7.3 .

Please let me know if any one could resolve thisue issue

0 Kudos
Enthusiast
Enthusiast

can you upload  .vCO log (/var/lib/vco/app-server/logs/catalina.out)

0 Kudos
Contributor
Contributor

Thank you for your concern. I am able to resolve this issue. Issue was public dns is not configured on vra appliance. After configuring public dns able to add endpoint with out any issue
0 Kudos