jsw23
Contributor
Contributor

Error on vshield agent install

I am receiving an error when trying to install the vshield agent. It is erroring out on step 10: "Add vShield To vShield Manager Inventory". Does anyone have any suggestions for me?

Thanks,

JSW23

Tags (2)
0 Kudos
4 Replies
firestartah
Virtuoso
Virtuoso

Waht is the error and can you add the log file?

If you found this or other information useful, please consider awarding points for "Correct" or "Helpful".

Gregg Robertson, VCP3,4 , MCSE, MCSA, MCTS, MCITP

If you found this or other information useful, please consider awarding points for "Correct" or "Helpful". Gregg http://thesaffageek.co.uk
0 Kudos
jsw23
Contributor
Contributor

The only thing I am seeing is "Error while installing VS " under Audit Logs

Thanks,

JSW23

0 Kudos
pcomo
Enthusiast
Enthusiast

HI,

I have the same issue when installing vShield agent on ESX server.

The issue appears atfer creating the first portgroup_VS (vSwitch have more than one portgroup).

Any idea?

Thanks.

0 Kudos
pcomo
Enthusiast
Enthusiast

Hi,

I fix my issue.

vShield agent failed alreay at the same time when moving VM on a specific portgroup where replica from VMware View was store.

After deleted the VMware View pool and replica as deleted the installation vShield agent was OK.

In fact the replica is protect and vShield installtion could not change the Network card settings.

So, i hope that you used VMware View linked clone and that this fix could help you.

Thanks.

0 Kudos