Urania
Enthusiast
Enthusiast

Access webmail through SSL-VPN Plus .... Almost working ....

Dears,

I would like to use this solution to be able to have a secure access to my internal network.

Mainly for management web interface as Webmail, vSphere web client .....

I have configured the sslvpn, I am able to connect, and I am able to have access to my Webmail logging page.

When I try to logging, I fill the login/password, and nothing happen, I can see that processes are working in background but that's all, I do not have access to my emails.

I have tried with HTTP POST and GET with the same result.

From my emails server logs I have:

- - [24/Apr/2014:08:34:29 +0300] "GET / HTTP/1.1" 200 4824 "https://edge_gw_ip:xxxxx/app/doaction.svp?type=main" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:8.0) Gecko/20100101 Firefox/8.0"

- - [24/Apr/2014:08:34:43 +0300] "POST / HTTP/1.1" 302 5 "https://edge_gw_ip:xxxxx/https:emails_server_ip/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:8.0) Gecko/20100101 Firefox/8.0"

No logs from the httpd.err file

Might have something to do with the HTTPQuery, but I don't what to do with it .....

Any ideas ?

Thx

Tags (1)
0 Kudos
3 Replies
Urania
Enthusiast
Enthusiast

I have tried without success :

URL: https://email_server_ip/

POST

HTTPQuery: URL:="https://email_server_ip/?_task=mail"

And by the way, is this syntax (https://edge_gw_ip:xxxxx/https:emails_server_ip/) from my email server logs is normal (// are missing)?

Thx for your help.

0 Kudos
Urania
Enthusiast
Enthusiast

nobody ? Smiley Sad

0 Kudos
Urania
Enthusiast
Enthusiast

When I try to login ....

"GET / HTTP/1.1" 200 4824 "https://edge_gw:xxxxx/app/doaction.svp?type=main" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:8.0) Gecko/20100101 Firefox/8.0"

"POST / HTTP/1.1" 302 5 "https://edge_gw:xxxxx/https:emails_server_IP/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:8.0) Gecko/20100101 Firefox/8.0"

"GET / HTTP/1.1" 200 4824 "https://edge_gw:xxxxx/app/doaction.svp?type=main" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:8.0) Gecko/20100101 Firefox/8.0"

"POST / HTTP/1.1" 302 5 "https://edge_gw:xxxxx/https:emails_server_IP/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:8.0) Gecko/20100101 Firefox/8.0"

"GET / HTTP/1.1" 200 4824 "https://edge_gw:xxxxx/app/doaction.svp?type=main" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:8.0) Gecko/20100101 Firefox/8.0"

"POST / HTTP/1.1" 302 5 "https://edge_gw:xxxxx/https:emails_server_IP/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:8.0) Gecko/20100101 Firefox/8.0"

0 Kudos