DavideD
Enthusiast
Enthusiast

vSphere 5 client error

Jump to solution

Hello,

I've just installed a new fresh vcenter 5 (on Win2008 R2).

I have a problem with a new client connected to a vcenter server. for example if right click on host "New Virtual Machine" or on a vm "Edit Settings", I receive a message box with following error (see attached image):

Call "EnvironmentBrowser.QueryConfigTarget" for object "envbrowser-7" on vCenter Server "vcenter.demo.hms.local" failed.

If i connect directly to a host this error doesn't occur, and all is working fine.

The problem occurs using client directly installed to vcenter server and using the client installed on my pc.

thanks in advance

Regards,

Davide

Skype: davide_depaoli - Linkedin: http://it.linkedin.com/in/davidedepaoli
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
jamesbowling
VMware Employee
VMware Employee

Please take a look at this KB article:

http://kb.vmware.com/kb/2006615

James B. | Blog: http://www.vSential.com | Twitter: @vSential --- If you found this helpful then please awards helpful or correct points accordingly. Thanks!

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
jamesbowling
VMware Employee
VMware Employee

Please take a look at this KB article:

http://kb.vmware.com/kb/2006615

James B. | Blog: http://www.vSential.com | Twitter: @vSential --- If you found this helpful then please awards helpful or correct points accordingly. Thanks!

View solution in original post

0 Kudos
DavideD
Enthusiast
Enthusiast

GREAT !!

thank you very much. Problem solved.

regards,

Davide

Skype: davide_depaoli - Linkedin: http://it.linkedin.com/in/davidedepaoli
0 Kudos