VMware Cloud Community
badamonis
Contributor
Contributor

vCenter Datastore Utilization Summary issues

So I am experiencing this issue where the information being provided to vCenter for datastore utilization on the Performance tab basically drops off for any range longer than a week. We are trying to evaluate the trends of datastore utilization over any given period of time because we are going to be running into some space issues pretty quickly in our environment. It seems to work fine for a day or a week, but anything over that it doesn't seem to report correctly. If I try to do a month or a custom range, it will have a couple days that are basically correct then it drops to zero utilization, even for periods that work fine for one week or day. I've included some screenshots to explain a little better. There is just missing data, and the ranges do not report the same thing. This issue applies across all datastores. Anyone else experience this?

0 Kudos
4 Replies
AndreTheGiant
Immortal
Immortal

I also I the same issue.

Andre

Andrew | http://about.me/amauro | http://vinfrastructure.it/ | @Andrea_Mauro
0 Kudos
rogard
Expert
Expert

Have you tired increaing the log level/period within vcenter?

0 Kudos
AndreTheGiant
Immortal
Immortal

Probably is the solution, but the DB will grow too much.

Andre

Andrew | http://about.me/amauro | http://vinfrastructure.it/ | @Andrea_Mauro
0 Kudos
mpet
Contributor
Contributor

Hi,

do you know if there is a way how to get the time range view also for performance data?

Thanks.

0 Kudos