csteam
Contributor
Contributor

VirtualCenter Management Server Configuration problems

Jump to solution

I'm trying to configure virtual center to send out e-mails when an alarm reaches a certain threshold, but I need to configure the VirtualCenter Management, but when I go to it it says No such host is known, what would I have to do to fix this? It is a licensed version also.

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
radu_dinut
Enthusiast
Enthusiast

Did you try to connect with the VI Client from a remote desktop connection to the VC itself? Use localhost there and see if it's the same message.

View solution in original post

0 Kudos
5 Replies
radu_dinut
Enthusiast
Enthusiast
I'm using IP Address of the Exchange Server and not the DNS. And it works.
Target: x.x.x.x
Old Status: Gray
New Status: Red
Current value:
Host Memory Usage - (Metric Memory Usage (Average) = 93%)
Alarm: Host Memory Usage
([Yellow Metric Is Above 75%; Red Metric Is Above 90%])
Description:
Alarm Host Memory Usage on x.x.x.x changed from Gray to Red
csteam
Contributor
Contributor

I have that set up fine, its the toolbar Administration -> VirtualCenter Management Server Configuration

When I click that it gives me No such host is known, and doesn't even let me bring up the application.

0 Kudos
radu_dinut
Enthusiast
Enthusiast

Did you try to connect with the VI Client from a remote desktop connection to the VC itself? Use localhost there and see if it's the same message.

View solution in original post

0 Kudos
csteam
Contributor
Contributor

Yes I did connect on local host, and it wasn't the same message which led me to believe that it was a dns issue, we're on the phone with vmware so I'll just go ahead and close this.

0 Kudos
radu_dinut
Enthusiast
Enthusiast

Good luck. Let me know how it goes.

0 Kudos