VMware Cloud Community
armanforvm
Contributor
Contributor

Vcenter Server 5.1 Login Issue when we enable AD authentication showing Wrong User name and Password

I Frnds i am in Trouble i have sucessfully Install Vcenter Server 5.1 with SSO and Inventroy Control after loing in Webclient enable AD Authentication i am not able to loing Vcenter server Throught Vcenter Client 5.1 Can some once help me ???

Reply
0 Kudos
7 Replies
criver
Enthusiast
Enthusiast

Hi,

Could you show me error message concretely?

Reply
0 Kudos
vmfcraig
Enthusiast
Enthusiast

Does this help?

http://vmfocus.com/2012/12/05/vsphere-web-client-provided-credentials-are-invalid/

Blog - vmfocus.com Twitter - @Craig_Kilborn
Reply
0 Kudos
armanforvm
Contributor
Contributor

Its showing wrong user name and password when i enable AD authentication and try to loing with webclient or try to login with vshpare Client same message i am getting .

Reply
0 Kudos
armanforvm
Contributor
Contributor

still not Resolve have you face any isse lyk me

Reply
0 Kudos
vmfcraig
Enthusiast
Enthusiast

Next you need to login via the vSphere client using the root user.

once logged in right click the top level, add permission and then assign your active directory security group.

It will then work Smiley Happy

Blog - vmfocus.com Twitter - @Craig_Kilborn
Reply
0 Kudos
armanforvm
Contributor
Contributor

no its not working in Vcenter login can we use root ??? or what password we use

still its not working

Reply
0 Kudos
vmfcraig
Enthusiast
Enthusiast

Can you confirm that you have followed the steps in both of these posts please.

http://vmfocus.com/2012/12/05/vsphere-web-client-provided-credentials-are-invalid/

http://vmfocus.com/2012/12/10/vsphere-web-client-no-vcenter/

Blog - vmfocus.com Twitter - @Craig_Kilborn