piers
Contributor
Contributor

Setup Weblogic 9.2 server

Jump to solution
Hi I cant seem to get the agent to connect to the weblogic admin server it keeps telling me that
The configuration has not been set for this resource due to : Invalid configuration: Error contacting resource: Authentication failed: reason unknown.
I have check the user name and password and tested connecting to the console.
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
laullon
VMware Employee
VMware Employee

You need use the same JVM (1.5) in HQAgent and Weblogic

On 8/27/07, Piers <hq-users@hyperic.org> wrote:
Hi I cant seem to get the agent to connect to the weblogic admin server it keeps telling me that

The configuration has not been set for this resource due to : Invalid configuration: Error contacting resource: Authentication failed: reason unknown.
I have check the user name and password and tested connecting to the console.




--
-------------------------------------------------------
Germán Laullón
Web: http://www.laullon.com/
PhotBlog:
http://www.laullon.com/blog

Flickr: http://www.flickr.com/photos/laullon/

View solution in original post

0 Kudos
1 Reply
laullon
VMware Employee
VMware Employee

You need use the same JVM (1.5) in HQAgent and Weblogic

On 8/27/07, Piers <hq-users@hyperic.org> wrote:
Hi I cant seem to get the agent to connect to the weblogic admin server it keeps telling me that

The configuration has not been set for this resource due to : Invalid configuration: Error contacting resource: Authentication failed: reason unknown.
I have check the user name and password and tested connecting to the console.




--
-------------------------------------------------------
Germán Laullón
Web: http://www.laullon.com/
PhotBlog:
http://www.laullon.com/blog

Flickr: http://www.flickr.com/photos/laullon/

0 Kudos