gioppo_hyperic
Contributor
Contributor

HQU plugin and attach to resource

I'm trying to create a HQU plugin and attach it to JBoss resource
I followed the Hypercast tutorial on HQU plugin and created a scaffold plugin and declared attachType "resource" and resourceType "JBoss 4.0"
The plugin doesn compare in the view of the JBoss resource.
It seems to me to have followed the tutorial in every step, but something is missing.
Version used is 3.2.3.
Thanks
0 Kudos
2 Replies
gioppo_hyperic
Contributor
Contributor

Managed to solve the problem.
Perhaps there is a little bug around.
Since followed the tutorial the first deploy was on Linux resource.
The redeploy trying to attach to JBoss afterwards was not working.
The solution was to use the hquplugin manager to remove the plugin, so the new deploy on the different resource succeded.
Luca
0 Kudos
admin
Immortal
Immortal

Glad that worked out for you. The plugin_mon utility is useful when
debugging attachment problems.

Ideally the plugin should just detect that it has been moved
elsewhere, detach and re-attach. Likely this is how it will work in 4.0

-- Jon


On Apr 24, 2008, at 3:28 AM, gioppo wrote:

> Managed to solve the problem.
> Perhaps there is a little bug around.
> Since followed the tutorial the first deploy was on Linux resource.
> The redeploy trying to attach to JBoss afterwards was not working.
> The solution was to use the hquplugin manager to remove the plugin,
> so the new deploy on the different resource succeded.
> Luca


0 Kudos