vishalmk
Contributor
Contributor

Browse Resources/services empty - Not able to browse anything

Hello Forum Members,

I was trying to evaluate the Hyperic HQ monitoring software on Windows XP and was actually happy to get it installed without any issues. But my problem is that I am unable to see anything getting discovered. I cannot see anything in the browse resources section too. Right now I have the agent and the server installed on the same machine. It is a default configuration.. The only thing I tried to change
was the following:

agent.setup.camIP=127.0.0.1
agent.setup.camPort=7080
agent.setup.camSSLPort=7443
agent.setup.camSecure=yes
agent.setup.agentIP=127.0.0.1
agent.setup.agentPort=7080
agent.setup.resetupTokens=no

I access my HQ server at : http://127.0.0.1:7080/SignIn.html.

Could you please guide me what is wrong here.

Thank you - Vishal

When I checked the agent.log file I could see the following messages there:


2009-03-16 12:10:04,346 INFO [Thread-0] [MeasurementCommandsServer] Measurement Commands Server started up
2009-03-16 12:10:04,346 INFO [Thread-0] [LiveDataCommandsServer] Registering Live Data Commands Service with Agent Transport
2009-03-16 12:10:04,346 INFO [Thread-0] [LiveDataCommandsServer] Live Data Commands Server started up
2009-03-16 12:10:04,346 INFO [Thread-0] [AgentTransportLifecycleImpl] Agent is not using new transport.
2009-03-16 12:10:04,409 INFO [Thread-0] [AgentDaemon] Agent started successfully
2009-03-16 12:10:04,409 INFO [WrapperStartStopAppMain] [AgentConnection] 127.0.0.1:2144 -> agent:ping
2009-03-16 12:10:04,549 INFO [WrapperStartStopAppMain] [AgentConnection] 127.0.0.1:2144 -> bizapp:getCAMServer
2009-03-16 12:10:08,690 ERROR [Thread-1] [AutoinventoryCommandsServer] Unable to send autoinventory platform data to server, sleeping for 15 secs before retrying. Error: Unable to communicate with server -- provider not yet setup
2009-03-16 12:10:23,690 ERROR [Thread-1] [AutoinventoryCommandsServer] Unable to send autoinventory platform data to server, sleeping for 22 secs before retrying. Error: Unable to communicate with server -- provider not yet setup
2009-03-16 12:10:46,190 ERROR [Thread-1] [AutoinventoryCommandsServer] Unable to send autoinventory platform data to server, sleeping for 33 secs before retrying. Error: Unable to communicate with server -- provider not yet setup
2009-03-16 12:11:19,939 ERROR [Thread-1] [AutoinventoryCommandsServer] Unable to send autoinventory platform data to server, sleeping for 50 secs before retrying. Error: Unable to communicate with server -- provider not yet setup
2009-03-16 12:12:10,564 ERROR [Thread-1] [AutoinventoryCommandsServer] Unable to send autoinventory platform data to server, sleeping for 75 secs before retrying. Error: Unable to communicate with server -- provider not yet setup
2009-03-16 12:13:26,501 ERROR [Thread-1] [AutoinventoryCommandsServer] Unable to send autoinventory platform data to server, sleeping for 113 secs before retrying. Error: Unable to communicate with server -- provider not yet setup
2009-03-16 12:15:20,407 ERROR [Thread-1] [AutoinventoryCommandsServer] Unable to send autoinventory platform data to server, sleeping for 170 secs before retrying. Error: Unable to communicate with server -- provider not yet setup
2009-03-16 12:18:11,265 ERROR [Thread-1] [AutoinventoryCommandsServer] Unable to send autoinventory platform data to server, sleeping for 256 secs before retrying. Error: Unable to communicate with server -- provider not yet setup
2009-03-16 12:22:27,545 ERROR [Thread-1] [AutoinventoryCommandsServer] Unable to send autoinventory platform data to server, sleeping for 384 secs before retrying. Error: Unable to communicate with server -- provider not yet setup
2009-03-16 12:28:51,964 ERROR [Thread-1] [AutoinventoryCommandsServer] Unable to send autoinventory platform data to server, sleeping for 576 secs before retrying. Error: Unable to communicate with server -- provider not yet setup
2009-03-16 12:38:28,601 ERROR [Thread-1] [AutoinventoryCommandsServer] Unable to send autoinventory platform data to server, sleeping for 864 secs before retrying. Error: Unable to communicate with server -- provider not yet setup
2009-03-16 12:52:53,564 ERROR [Thread-1] [AutoinventoryCommandsServer] Unable to send autoinventory platform data to server, sleeping for 1297 secs before retrying. Error: Unable to communicate with server -- provider not yet setup

Message was edited by: vishalmk
0 Kudos
1 Reply
SLTB
Enthusiast
Enthusiast

change to:
agent.setup.agentPort=2144
0 Kudos