tdubb123
Expert
Expert

workspace activation code

After i deploy the horizon workspace ovf, its asking for an activation code. what is this ? Cant I run this in eval mode?

0 Kudos
7 Replies
KIMJAEHYUNG
Contributor
Contributor

I have a same issue....

ㅜ_ㅜ) some body help me

0 Kudos
pbjork
VMware Employee
VMware Employee

This is because you have deployed Workspace Portal in connector only mode. This is only used if you want to deploy a stand alone connector instance. Please redeploy the OVF and make sure the option connector mode is not enabled.

When deploying Workspace Portal you will not be prompted for a license key.

0 Kudos
MichaelInneo
Contributor
Contributor

I have the same issue: The Workspace setup wizard is asking me for the activation code. I have not selected to option (2) to deploy a stand alone connector instance.

0 Kudos
MichaelSteg
Contributor
Contributor

Guten Tag

Ich bin bis am 30. April 2015 abwesend.

Grüsse

Michael Steg

Michael Steg

Consultant / Lead VMware End-User Computing

Mobile: +41 79 964 25 14

0 Kudos
pbjork
VMware Employee
VMware Employee

There should be only one reason for getting the activation code question and that's when deploying in connector only mode. If you didn't activate the option something must have gone wrong during ovf deployment so please redeploy.

0 Kudos
MichaelInneo
Contributor
Contributor

I have tried:

- Deploy the OVA using vSphere C# Client -> didn`t work

- Deploy the OVA using vSphere Web Client -> didn`t work (twice)

- Deploy the OVA using vSphere Web Client on another vSphere lab -> didn`t work

- Deploy the OVA using vSphere Web Client and selected connector-only -> didn`t work


There must be something wrong (workspace-portal-2.1.1.0000-2560245_OVF10.ova).


Where could I download an older Version?


0 Kudos
frodo
Community Manager
Community Manager

0 Kudos