PavelV9
Enthusiast
Enthusiast

Unable to configure Connector's Authentication Adapters

Jump to solution

Hello,

I am currently testing IDM Connectors. Now it is linux appliance Connector.

The Connector appliance was succesfully deployed, configured, added to IDM, assigned to a directory as Sync Connector.

There was no problem.

But now I am not able to configure Connector's Authentication Adapters.

I need to configure Kerberos and Radius adapters.

When I click to any Adapter's link on Auth Adapters page it opens a new browser tab and displays Access Denied page.

Sometimes it displays weired page with three lines:

Authentication Adapter

When I try to configure integrated local IDM connector adapters, there are no problem.

I am not sure if it is ok that there are only self signed certificates on both IDM and connector appliances (it is a lab).

Any idea?

Thanks.

Pavel

Tags (1)
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
PavelV9
Enthusiast
Enthusiast

Ok, I have probably found a solution.

Problem was Chrome.

Even Chrome is compatible browser it is not possible to configure Auth Adapters of standallone Connector with it.

I used Chrome Version 66.0.3359.139 (Official Build) (64-bit).

When I try to configure it with MS Edge there is no problem.

I am not sure about root cause it could be also browser settings...

Pavel

View solution in original post

0 Kudos
3 Replies
PavelV9
Enthusiast
Enthusiast

Used versions:

IDM: VMware Identity Manager™ 3.2.0.0 Build 8016174

Connector: VMware Identity Manager™ 2018.1.1.1 Build 8435207

0 Kudos
PavelV9
Enthusiast
Enthusiast

Update - there is no change with CA signed certificates.

0 Kudos
PavelV9
Enthusiast
Enthusiast

Ok, I have probably found a solution.

Problem was Chrome.

Even Chrome is compatible browser it is not possible to configure Auth Adapters of standallone Connector with it.

I used Chrome Version 66.0.3359.139 (Official Build) (64-bit).

When I try to configure it with MS Edge there is no problem.

I am not sure about root cause it could be also browser settings...

Pavel

0 Kudos