VMware Workspace ONE Community
obrienr
Enthusiast
Enthusiast
Jump to solution

Horizon 1.5 Connector - Issues with Cert - defaultconnector.vmware.com

Guys,

We had a working install of Horizon Workspace, with self-signed Certs.

After a reboot of the vApp, the connector appears to have lost its original cert, so the 'chain' is no longer valid across the VM's in the vApp.

The Cert for the connector now shows as,

- defaultconnector.vmware.com

How can this be resolved ?

The cert for the configurator shows as,

- Internal Root CA

-- h-configurator-va.beaumont.ie

Thanks,

Richard.

1 Solution

Accepted Solutions
rsjensen
Contributor
Contributor
Jump to solution

You can create and push out new certs to all VAs by running this command from the configurator-VA console

/usr/local/horizon/lib/menu/secure/wizardssl.hzn --nogateway

This will install self-signed certificates on all VA's except Gateway (assuming a third-party certificate was installed on Gateway so we don't override that)

View solution in original post

2 Replies
rsjensen
Contributor
Contributor
Jump to solution

You can create and push out new certs to all VAs by running this command from the configurator-VA console

/usr/local/horizon/lib/menu/secure/wizardssl.hzn --nogateway

This will install self-signed certificates on all VA's except Gateway (assuming a third-party certificate was installed on Gateway so we don't override that)

obrienr
Enthusiast
Enthusiast
Jump to solution

Worked perfectly, thanks for your help.

Where is the best place to find information about these tools, any troubleshooting guide you could recommend ?

Thanks again.

Reply
0 Kudos