renegadeZA
Enthusiast
Enthusiast

Isa server 2004 Problem

Hi guys i have a wierd Problem running ISA server 2004 on a VM using esx 3.5,

what seems to happen is that every second day i must restart the ISa server before it will establish a link to the DSL line again,

What is wierd While it was physical it did not require the reboot.

Any Idea's

Comptia A+ | Comptia N+ | CCNA |NES |HP ACT | EE N3 | MCP | MCTSx1 | MCITPx1 | SCS | VCP

-


Please Reward Points----


Kind Regards Gareth Ray Smith Comptia A+ | Comptia N+ | CCNA |NES |HP ACT | EE N3 | MCP | MCTSx5 | MCITPx2 | SCS | VCP 3 | VCP 4 | KLDST ---------Please Reward Points---------
0 Kudos
4 Replies
JRink
Enthusiast
Enthusiast

I haven't seen that on the (2) ISA boxes I virtualized. Neither was with DSL though... I'm assuming you tried rebooting the DSL modem?

java_cat33
Virtuoso
Virtuoso

Do you have the Vmware tools installed (latest version etc)?

0 Kudos
renegadeZA
Enthusiast
Enthusiast

i have tried restarting the modem and Checked the new the vmware tools.

Comptia A+ | Comptia N+ | CCNA |NES |HP ACT | EE N3 | MCP | MCTSx1 | MCITPx1 | SCS | VCP

-


Please Reward Points----


Kind Regards Gareth Ray Smith Comptia A+ | Comptia N+ | CCNA |NES |HP ACT | EE N3 | MCP | MCTSx5 | MCITPx2 | SCS | VCP 3 | VCP 4 | KLDST ---------Please Reward Points---------
0 Kudos
Texiwill
Leadership
Leadership

Hello,

Moved to Virtual Machine and Guest OS forum


Best regards,
Edward L. Haletky
VMware Communities User Moderator
====
Author of the book 'VMWare ESX Server in the Enterprise: Planning and Securing Virtualization Servers', Copyright 2008 Pearson Education.
Blue Gears and SearchVMware Pro Blogs -- Top Virtualization Security Links -- Virtualization Security Round Table Podcast

--
Edward L. Haletky
vExpert XIV: 2009-2022,
VMTN Community Moderator
vSphere Upgrade Saga: https://www.astroarch.com/blogs
GitHub Repo: https://github.com/Texiwill
0 Kudos