MRoushdy
Hot Shot
Hot Shot

VCSA 6.7 UI Installer is blank, nothing to choose

Jump to solution

Hello,

I couldn't find a relevant topic, that's why I've decided to ask this question. How to fix the VCSA 6.7 UI installer? it opens a white page, and the buttons for "Install", "Restore", etc. aren't there, but it used to work fine. I've cleared all relevant data from the %appdata%, %programdata%, and even cleared the Windows temp, but didn't fix it.

I'm using Windows 10, it also occur on a Windows Server 2016 when I launch it for the third time.

Attached a screenshot.

Thanks,

vEXPERT - VCAP-DCV - Blog: arabitnetwork.com | YouTube: youtube.com/c/MohamedRoushdy
Tags (1)
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
MRoushdy
Hot Shot
Hot Shot

Guys, I've figured out how to fix it

Go to %appdata%/roaming  < and then delete the following folder: "Installer"

Here are the steps: https://arabitnetwork.com/2019/03/10/vcsa-6-5-6-7-ui-installer-opens-a-blank-page/

Now, the installer works fine Smiley Happy

vEXPERT - VCAP-DCV - Blog: arabitnetwork.com | YouTube: youtube.com/c/MohamedRoushdy

View solution in original post

3 Replies
MRoushdy
Hot Shot
Hot Shot

Guys, I've figured out how to fix it

Go to %appdata%/roaming  < and then delete the following folder: "Installer"

Here are the steps: https://arabitnetwork.com/2019/03/10/vcsa-6-5-6-7-ui-installer-opens-a-blank-page/

Now, the installer works fine Smiley Happy

vEXPERT - VCAP-DCV - Blog: arabitnetwork.com | YouTube: youtube.com/c/MohamedRoushdy

View solution in original post

RGIVOXY
Contributor
Contributor

Following up on this, I found that if you have the ISO extracted on a UNC path, you'll get the same result. If you mount the ISO directly on the VM and install from there it will work.

0 Kudos
RodolpheZ
Contributor
Contributor

I have the Same Problem... just in the following Screen "Stage 1 -  Deploy vCenter Server " ???

0 Kudos