Lalegre
Virtuoso
Virtuoso

HP BL460c Gen 10 - vCenter 6.5 U2c

Jump to solution

After i upgraded to vCenter 6.5 U2c and ESXi 6.5 U2 using the customized ISO for HPE an alarm triggered about Hardware Status.

If i go to the detail i saw that ALOM port 3 and 4 that we are not using are in Warning. If i go into the iLO 5 i saw that the FCoE status are "Unknown" because they are not connected and not being used.

Is this a know bug? Any way to maybe disable that specific sensor?

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
diegodco31
Leadership
Leadership

The issue occurs if you have ILO5 firmware version 1.30. Downgrading the version to 1.20 resolves the issue.

See:6.5 shows warning for hardware

Please consider marking this answer "correct" or "helpful" if you think your question have been answered correctly.

Diego Oliveira LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/dcodiego

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
SupreetK
Commander
Commander

Looks like this is known issue wherein the devices that are missing will be reported as warning. Might be fixed in the upcoming releases. Until then, you might have to live with the alarm or disable it -

VMware Knowledge Base

Please consider marking this answer as "correct" or "helpful" if you think your questions have been answered.

Cheers,

Supreet

diegodco31
Leadership
Leadership

The issue occurs if you have ILO5 firmware version 1.30. Downgrading the version to 1.20 resolves the issue.

See:6.5 shows warning for hardware

Please consider marking this answer "correct" or "helpful" if you think your question have been answered correctly.

Diego Oliveira LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/dcodiego
0 Kudos