Highlighted
Enthusiast
Enthusiast

Inventory Sync failed to fetch newly added Remote collector in vRLCM from another vCenter

vCenter1 : Paris  ;  vCenter 2: US ; vRLCM version:8.1

vROps version: 8.1.1 == 5 node cluster contains ,master,replica,data & 2 Remote collector in vCenter 1 

vRops version 8.1.1 ==  2 Remote collector deployed in vCenter 2.

Datacenter name in LCM: vROps , already added both vCenters in the same.

When I am trying to trigger inventory sync under environment able to fetch 5 node cluster of vCenter 1 but not from vCenter 2.

Error Code :LCMCOMMON80049

Failed to find the product or its nodes in the provided vCenters.Make sure all the nodes are a part of provided vCenters. If not add missing vCenter's details.

 

However i have already added both vCenters in Datacenter.

 

 

 

 

 

 

0 Kudos
5 Replies
Highlighted
Commander
Commander

Hey @Gajendrapundier,

Could you provide some screenshots of how is configured your Environment inside vRLSCM and some properties of the cards of both vROPs?

Also, what does the vrlcm.log says?

0 Kudos
Highlighted
Enthusiast
Enthusiast

Hi Lalegre,

I have created one environment wherein I have deployed 3 node cluster of vRA , 3 node cluster of vRLI and 5 node cluster of vROps.

0 Kudos
Highlighted
Enthusiast
Enthusiast

check connectivity from vrlcm to vcenters

can you deploy smthg new in both vcenters ?

0 Kudos
Highlighted
Enthusiast
Enthusiast

Yes I can deploy VM via OVF in both vCenters.

0 Kudos
Highlighted
Enthusiast
Enthusiast

Try to deploy things using vRLCM and see if it succeeds.

I had similar issue and in my case it was expired password used for the vRLCM connection to the vCenter

0 Kudos