vittimac85
Enthusiast
Enthusiast

Cannot setup NSX-V on 10.4. Screen will not proceed

Jump to solution

Hello

I am trying to set up NSX-V for my 10.4 LAB but when I try to proceed, the screen does not go to the next step.

I trust the NSX-V certificate and then it just stays there. If I click NEXT again it asks to trust the cert again, but this time fails because its already trusted and then the error appears saying I cannot proceed without trusting the certificate.

Has anyone seen this before?

Is there a log I can look at for setting up vCenter/NSX or even a tenant UI log?

Thanks

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
vittimac85
Enthusiast
Enthusiast

Found the issues.

I had to open the inspector to find this one. The certificate's URL was not matching the URL that my NSX-V was using. One of my techs changed the Hostname and forgot to update the Certificate.

The Inspector > Network tab showed me the testconnection response and said that the Certificate was invalid

 

It would be nice if the UI would tell me this. I could have saved hours of troubleshooting.

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
Sreec
VMware Employee
VMware Employee

Please follow https://kb.vmware.com/s/article/78885 

Cheers,
Sree | VCIX-5X| VCAP-5X| VExpert 6x|Cisco Certified Specialist
Please KUDO helpful posts and mark the thread as solved if answered
Tags (1)
0 Kudos
vittimac85
Enthusiast
Enthusiast

Found the issues.

I had to open the inspector to find this one. The certificate's URL was not matching the URL that my NSX-V was using. One of my techs changed the Hostname and forgot to update the Certificate.

The Inspector > Network tab showed me the testconnection response and said that the Certificate was invalid

 

It would be nice if the UI would tell me this. I could have saved hours of troubleshooting.

0 Kudos