andreir
Enthusiast
Enthusiast

CIP proxy fails to start

Hi all,

Running the latest vCenter 6.5u1, installed Enhanced Authentication plugin 6.5, CIP proxy service fails to start:

[2017-12-13 11:56:42] [UNKN] VMware CIP Message Proxy Version: 6.5.0, Build # 7192315

[2017-12-13 11:56:42] [INFO] Log Level: info

[2017-12-13 11:56:42] [INFO] Command Line: C:\Program Files (x86)\VMware\Plug-in Service\vmware-cip-msg-proxy.exe

[2017-12-13 11:56:42] [INFO] App Path: C:\Program Files (x86)\VMware\Plug-in Service\vmware-cip-msg-proxy.exe

[2017-12-13 11:56:42] [INFO] Service Dir: C:\Program Files (x86)\VMware\Plug-in Service

[2017-12-13 11:56:42] [INFO] Process [EM1C-3Iq2-U3Zv-OEx9]: Starting [async] "C:\Program Files (x86)\VMware\Plug-in Service\vmware-cip-init.exe"

[2017-12-13 11:56:42] [INFO] Process [EM1C-3Iq2-U3Zv-OEx9]: Process created: "C:\Program Files (x86)\VMware\Plug-in Service\vmware-cip-init.exe" --dh2048

[2017-12-13 11:56:42] [INFO] Process [EM1C-3Iq2-U3Zv-OEx9]: Waiting for process to exit...

[2017-12-13 11:56:42] [INFO] Process [EM1C-3Iq2-U3Zv-OEx9]: Thread has been terminated.

[2017-12-13 11:56:42] [INFO] Process [EM1C-3Iq2-U3Zv-OEx9]: Process has exited.

[2017-12-13 11:56:42] [INFO] Proxy server start requested...

[2017-12-13 11:56:42] [INFO] Proxy server thread started.

[2017-12-13 11:56:42] [INFO] Main Web Socket [8094]: run() called.

[2017-12-13 11:56:42] [INFO] Main Web Socket [8094]: Starting...

[2017-12-13 11:56:45] [ERRO] Main Web Socket [8094]: Start Accept Failed With Exception: resolve: No such host is known

[2017-12-13 11:56:45] [INFO] Main Web Socket [8094]: run() exited, will run on background thread.

[2017-12-13 11:56:45] [INFO] Main Web Socket [8094]: Thread Started.

[2017-12-13 11:56:45] [INFO] Main Web Socket [8094]: Thread Stopped.

[2017-12-13 11:56:45] [ERRO] SessionManager web socket crashed after 0 seconds.

[2017-12-13 11:56:45] [ERRO] SessionManager web socket crashed again, and is not recoverable, exiting.

[2017-12-13 11:56:45] [ERRO] Proxy server crashed.

Any ideas?

Tags (1)
3 Replies
banksm850
Contributor
Contributor

On my system

This was missing from c:\windows\system32\drivers\etc\hosts

     127.0.0.1 vmware-plugin

Swyxe
Contributor
Contributor

:smileycheck:

0 Kudos
llong
Contributor
Contributor

I set my VMware Cip Message Proxy.... service to Automatic (Delayed Start) and that seems to have worked.

0 Kudos