LucD
Leadership
Leadership

Save-Session/Load-Session doesn't seem to work

I created a session file with the sequence

get-viserver -server

save-session -filename session.dat

After a restart of the VI Toolkit shell I tried

load-session -filename session.dat

but I received

Load-Session : Vim web service is not initialized. Try to logon first.

At line:1 char:13

+ Load-Session <<<< -FileName session.dat

I'm I doing something wrong or is this a 'feature' ?


Blog: lucd.info  Twitter: @LucD22  Co-author PowerCLI Reference

0 Kudos
3 Replies
halr9000
Commander
Commander

I can reproduce. Maybe this one's not done yet. I think we're using it right.

Hal Rottenberg

Co-Host, PowerScripting Podcast (http://powerscripting.net)

My signature used to be pretty, but then the forum software broked it. vExpert. Microsoft MVP (Windows PowerShell). Author, Podcaster, Speaker. I'm @halr9000
0 Kudos
admin
Immortal
Immortal

These are broken in the Beta. I've asked if there is a workaround but I don't know of one yet.

FYI, for the GA we've decided to merge this functionality into connect-viserver.

LucD
Leadership
Leadership

Thanks for the feedback.

Fyi, I was playing with the load-session because I wanted to use the Invoke snapin from LostCreations without passing credentials in the PS scripts.

See http://www.lostcreations.com/code/wiki/vmware/viplugins/invoke for more info on this plugin.

They produced fantastic snapins.


Blog: lucd.info  Twitter: @LucD22  Co-author PowerCLI Reference

0 Kudos