iqworks
Contributor
Contributor

Errors running so-status command

I was running so 22.04. Usually its ok. But now I am seeing this ? :  so allow.png

And then this ? :

so allowed 0.png

In task manager, the cpu goes over a hundred -  CPU#1

Thanks for any advice or suggestions

 

 

 

Tags (1)
0 Kudos
6 Replies
iqworks
Contributor
Contributor

  Hi, I just had to restart. 

  thanks

0 Kudos
iqworks
Contributor
Contributor

  Now that  my re-start seemed to solve the first problem. After repeated sudo so-status, it is taking a long time to start up everthing. its been almost half hour now. Was fine yesterday.

 so status 2.png

 

0 Kudos
scott28tt
VMware Employee
VMware Employee

You must state which VMware product you are using.

 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Although I am a VMware employee I contribute to VMware Communities voluntarily (ie. not in any official capacity)
VMware Training & Certification blog
0 Kudos
iqworks
Contributor
Contributor

VMware® Workstation 16 Pro 16.2.3 build-19376536

0 Kudos
iqworks
Contributor
Contributor

16.2.3 build-19376536   16.2.3 build-19376536

0 Kudos
scott28tt
VMware Employee
VMware Employee

As your post needs moving to the Workstation Pro area, I have reported it to the moderators.

 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Although I am a VMware employee I contribute to VMware Communities voluntarily (ie. not in any official capacity)
VMware Training & Certification blog
0 Kudos