bollek
Contributor
Contributor

Guest Customization error when creating a VM from a template

Hi,

i get the following error message during a Windows 2003 SP 2 Guest ustomization.

Error occured while deploying package. Msg: Installation problem: failed to locate disk mounter, hr = -2147467262

Successfully deleted file/directory C:\WINDOWS\TEMP\imc84.tmp

(W2K3ENT_MP_SP2) Unexpected exception (vim.fault.CustomizationFault) during clone. Aborting.

Starting journal rollback

The error occurs since i upgraded to VC 2.5 Update 4.

Is there anyone who have seen this before?

Thx in advance

Karsten

0 Kudos
7 Replies
Chamon
Commander
Commander

Can you verify that your sysprep files are still there?

AndreTheGiant
Immortal
Immortal

Could also be a problem with TEMP variable:

http://theether.net/kb/100117

Andre

**if you found this or any other answer useful please consider allocating points for helpful or correct answers

Andre | http://about.me/amauro | http://vinfrastructure.it/ | @Andrea_Mauro
bollek
Contributor
Contributor

hi,

checked sysprep files and and temp folder. Both in place.

karsten

0 Kudos
bollek
Contributor
Contributor

Hi,

finally I found a solution. Somehow one or more files must have been corrupted during the update 4 installation. Just ran a "Repair" of the Virtual Center Installaion and the Gust Customization is working fine now.

thx to all who answered

Karsten

0 Kudos
AndreTheGiant
Immortal
Immortal

Somehow one or more files must have been corrupted during the update 4 installation. Just ran a "Repair" of the Virtual Center Installaion and the Gust Customization is working fine now.

Smiley Happy

Andre

Andre | http://about.me/amauro | http://vinfrastructure.it/ | @Andrea_Mauro
0 Kudos
Chamon
Commander
Commander

Are you at U4 now? Or did you run the repair with an older build?

On Jun 3, 2009, at 7:26 AM, AndreTheGiant <communities-emailer@vmware.com

0 Kudos
bollek
Contributor
Contributor

Just ran the repair for the already installed U4.

0 Kudos