Bob_Humber
Contributor
Contributor

Error in ESX 3.5 Patch website?

Jump to solution

Is there an issue with the site

http://www.vmware.com/download/vi/vi3_patches_35.html ?

The contents.xml file does not appear to match up with the actual patches - I suspect it has not been updated from the January patches -

When I try to use the ftp depot I have created it finds no appropriate bundles. This is a problem as I cannot use Update manager as I am running on a site without Virtual Centre.

Any ideas?

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
EnsignA
Hot Shot
Hot Shot

I just downloaded it, and it looks correct...different from yours. Might try again.

View solution in original post

0 Kudos
11 Replies
EnsignA
Hot Shot
Hot Shot

I just downloaded it, and it looks correct...different from yours. Might try again.

0 Kudos
mike_laspina
Champion
Champion

Bob is talking about this one. And it matches what he posted. If you could post what you have he can use it to solve his problem.

Is that what you downloaded?

http://blog.laspina.ca/ vExpert 2009
wh4t3ver
Contributor
Contributor

I'm having this same issue. I have downloaded the contents.zip on several different computers with the same results. Still getting the January contents.xml file.

0 Kudos
Bob_Humber
Contributor
Contributor

Thanks EnsignA.

I tried again (cleared IE cache etc) but was still getting the same duff file, but had a thought that there might be a Proxy server caching it here. Got onto an ADSL line and got the updated one, ESX now updating fine.

VMware must have fixed it recently!

0 Kudos
EnsignA
Hot Shot
Hot Shot

Here is what I downloaded

0 Kudos
wh4t3ver
Contributor
Contributor

Thanks EnsignA, I don't have any cache servers on my network but I still keep getting the old version... very odd.

0 Kudos
mike_laspina
Champion
Champion

I could be which host we hit from the array, I have downloaded the old one after I flush my cache.

http://blog.laspina.ca/ vExpert 2009
0 Kudos
petedr
Virtuoso
Virtuoso

Interesting why you aren't getting the correct file. I downloaded the new ESX-3.5.0-contents file earlier today and it matches what EnsignA has which looks to be correct.

www.thevirtualheadline.com www.liquidwarelabs.com
0 Kudos
mike_laspina
Champion
Champion

Yes it is. I just verified by manually deleting the cached file. And I still do not get the new file. I wonder how many servers are in use?

http://blog.laspina.ca/ vExpert 2009
0 Kudos
wh4t3ver
Contributor
Contributor

They must have multiple download servers load balanced and one of the servers doesn't have the new contents file. So it is hit or miss on which one you get.

0 Kudos
Quigibo
Contributor
Contributor

I just had the same problem for April patches.. Followed the link above, everything worked fine.. clicking the link in the download page gave me last months contents.xml file.

0 Kudos