xlancealotx
Contributor
Contributor

initial configure won't complete

ok, this is (well was) my 1st atttempt at the vmware install. I did downloaded the VMware-player-2.0.0-45731.i386.rpm with no problems. Using the config (/usr/bin/vmware-config.pl.) I answer most of the questions, right after the neworking it starts building the modules. After a short time I get hte following;

CC /tmp/vmware-config1/vmnet-only/userif.o

/tmp/vmware-config1/vmnet-only/userif.c: In function ‘VNetCopyDatagramToUser’:

/tmp/vmware-config1/vmnet-only/userif.c:630: error: ‘const struct sk_buff’ has no member named ‘h’

/tmp/vmware-config1/vmnet-only/userif.c:630: error: ‘const struct sk_buff’ has no member named ‘nh’

/tmp/vmware-config1/vmnet-only/userif.c:636: error: ‘const struct sk_buff’ has no member named ‘h’

make[2]: *** Error 1

make[1]: *** \[_module_/tmp/vmware-config1/vmnet-only] Error 2

make[1]: Leaving directory `/usr/src/kernels/2.6.22.4-65.fc7-i686'

make: *** \[vmnet.ko] Error 2

make: Leaving directory `/tmp/vmware-config1/vmnet-only'

Unable to build the vmnet module.

I am at that point, so any ideas, suggestions, please feel free to post as well as what else I can provide.

I am running Fedora 7 (2.6.22.4-65.fc7 kernel)

Thanks

Thanks

0 Kudos
2 Replies
Dave_Mishchenko
Immortal
Immortal

You'll want to take a look at this forum http://www.vmware.com/community/forum.jspa?forumID=123 as the one you have posted to is for VMware ESX Server.

0 Kudos
xlancealotx
Contributor
Contributor

wrong forum, sorry

0 Kudos