cobaiaVM
Contributor
Contributor

Vmwware ESXi + VMware Infrastructure

Hello everyone!!!

I just installed VMware ESXi on my HP DL 360 G5 Server and I'm trying to manage it with Vmware Infrastructure, but it is so slow, I can't do anything.... When I tr y to to connect the CD/DVD the window stops.

I open console ...It stops....

The true is..I can't do nothing.....

What is wrong? I use Windows XP in my vmware infrastructure client.... Intel E2160 1.80Ghz 1Gb RAM...

Thank's

Rafael

0 Kudos
5 Replies
The_Reckoning55
Enthusiast
Enthusiast

Do you have the latest VI client? Also, are you trying to connect over a VPN or are you on the local LAN?

**Remember to award points if you found this post helpful

DJ Gillit

Network Engineer

CoNetrix, Inc

www.conetrix.com

**Remember to award points if you found this post helpful DJ Gillit, VSP, VTSP Systems Integration and Special Projects localLINUX, Inc www.locallinux.com
0 Kudos
cobaiaVM
Contributor
Contributor

Yes, I have the latest version. The client is 2.5

I'm trying to connect on a LAN.

0 Kudos
The_Reckoning55
Enthusiast
Enthusiast

I am sorry if I insult, but being in this business has taught me to try to rule out different factors. So, have you tried to connect the VI client from a different machine? Have you enabled ssh on the machine? If so, when you connect, does that connection seem slow?

**Remember to award points if you found this post helpful

DJ Gillit

Network Engineer

CoNetrix, Inc

www.conetrix.com

**Remember to award points if you found this post helpful DJ Gillit, VSP, VTSP Systems Integration and Special Projects localLINUX, Inc www.locallinux.com
cobaiaVM
Contributor
Contributor

No problem...

I didn't try with another machine Smiley Sad

I have only linux...but I will find other windows station to make this test..

thank you

Rafael

0 Kudos
cobaiaVM
Contributor
Contributor

I reinstalled the VMware ESXi on my server...and it is better now...

I will keep testing and then I post the results...

thank you again

0 Kudos