Contributor
Contributor

Skyline advisor not reporting findings and recommendations after enabling on new org.

Hello

We had an old org with skyline advisor enabled and collector registered to it. i could see all my findings and recommendations on this org. We recently enabled skyline advisor on a new org, de-registered collector and re-registered it with the new org., I had a case open with VMWare and they helped me do this. The old org has since been deleted. This advisor is not showing any findings or recommendations. The Findings field in dashboard reports "There is no findings available for this account". Collector shows the inventory is healthy and each of the vCenters and VROPS showing a successful upload. If data is being uploaded successfully, why are there no findings? It has been 4 days since the Collector was registered to new advisor. Would appreciate advice from anyone that has seen this. Thanks!

0 Kudos
3 Replies
VMware Employee
VMware Employee

Hello @mishi66

Welcome to Skyline Communities!!.

Findings data analysis typically takes 48 to 72 hours.

Since there has been de-registration from previous organization and registration would suggest trying using incognito mode to rule out browser cache issue.

If the findings are visible using incognito mode, we would like to capture a couple of details from the browser and hence request not to clear the cache.

Also kindly share your account details using the following link to help us investigate this further

Smartsheet Forms

Sincerely
Srikanth HS
Skyline Support Moderator
0 Kudos
VMware Employee
VMware Employee

Hi mishi66

I am curious to know if you're still facing this issue. Please let us know if you need any assistance from us.

Edwin Fernandez
Manager, Skyline Support
0 Kudos
VMware Employee
VMware Employee

Hi,

I have verified that the Skyline Advisor is updated now.


Best Regards,
Narasimha Prasad
Skyline Support Moderator
0 Kudos